Print + product

 

Tijdens mijn studie mediavormgeving startte ik met het maken van prints. Eigenlijk begon het allemaal toen een nicht en haar vriend van plan waren om te trouwen. Ze hadden een speciale trouwkaart in gedachte en ik kon voor hun dit idee werkelijkheid maken. Na meerdere ontwerpfases en iteraties kan het ontwerp naar de drukker. Als het ontwerp dan op de deurmat valt, is het elke keer weer een feest.  Ondertussen ben ik al vele ontwerpen en ervaringen rijker. Zo heb ik boekcover mogen illustreren, trouw & jubileum kaarten ontworpen, twee illustraties inclusief snippers mogen ontwerpen voor het tijdschrift EVA en nog veel meer.

 

Fotografie

 

Mijn eerste “echte” camera was de canon 1100D. Sindsdien ben ik al drie camera’s verder en kan ik bijna niet meer zonder de deur uit. Elke vakantie gaat steevast mijn camera mee. Om mij heen zie ik de mooiste plaatjes. Het liefst zou ik dit allemaal vast leggen. Van ondernemers tot een portret of het vastleggen van producten, in alles zie ik een mooi plaatje. Fotografie is echt mijn passie. Mijn doel is het vertellen van een verhaal, door een foto heen. Het is voor mij veel meer dan alleen “een plaatje”. Als de foto namelijk jou verhaal verteld, dan ben ik tevreden! Eerst leer ik je graag kennen. Zodat je bijna niet meer door heb dat je op de foto wordt gezet.

 

Zij maakt zelf

 

Naast dat ik veel werk voor opdrachtgevers, ben ik zelf ook graag bezig. Dit is waar ik mijzelf kan ontwikkelen zodat ik dit later toe kan passen in mijn werk. Ik luister graag naar podcasts, experimenteer met oude maar ook nieuwe technieken en lees graag boeken over onderwerpen zoals content creatie, marketing, design maar ook ondernemerschap, leiderschap en presenteren.  Ik geloof namelijk dat je nooit uitgeleerd kan zijn. Het maken is voor mij een manier om mij te uitten. Waar ik mensen mag verbinden en verassen. Maar vooral waar ik zelf van kan genieten en heerlijk mijn creativiteit de loop kan laten gaan. Neem een kijkje in mijn creatieve brein!