Over “zij”…

 

Hoi, dit ben ik. Miriam. Het gezicht achter en de “zij” in zij maakt! Een enthousiaste meid met een grote glimlach én liefde voor fotografie en verhalen beeldend vertellen. Als klein meisje kon ik uren maken, geboeid door de wereld om mij heen. Zo is ‘zij maakt’ ontstaan: met passie, een oog voor detail, leergierigheid, ontdekkend en een verhalenverteller. In alles zie ik een verhalen, dat verdient aandacht!

Regelmatig krijg ik de vraag waar ik mijn inspiratie vandaan haal? Als ik een kriebeltje in mijn buik voel dwarrelen, mijn oog valt op iets wat mij eerder niet is opgevallen… zoals een vogeltje die een vrolijk wijsje fluit, de zon die om het hoekje komt kijken of een van mijn planten met het groeien van een nieuw blad. It is all about the little things that tells beautiful stories!

Mijn missie? Verhalen beeldend vertellen zodat ze op een authentieke manier opvallen. Ik geloof in unieke momenten in het leven die je moet vieren en koesteren. En geloof mij, dat kan op zoveel verschillende manieren! Wat mag ik gaan maken voor jou?

Mijn droom en doelen

 

Mijn droomjob is om als beeldredacteur aan de slag te gaan. Concepten bedenken,
content creatie, social media, strategie en marketing, maar ook het bewaken van
een eenduidige stijl/identiteit, daar krijg ik energie van!

Verhalen beeldend vertellen zodat ze op een authentieke manier opvallen.

Oooooit nog een keer een kinderboek illustreren.