Het leven vieren – kaart ontwerp

Toen Kim van Kusje op je hart contact met mij op om een kaart te ontwerpen, kon ik niet anders dan met enthousiasme JA zeggen. Meteen raakte mij het verhaal van Kim, in 2013 werd ze namelijk moeder van een hartekindje.

Sinds 2017 verkoop ze producten waar een deel van de opbrengst naar Stichting Hartekind gaat. Hiermee steun je kinderen met een hartafwijking.

Zoals Kim zelf schrijft: “Elke dag worden er 4 kinderen geboren met een hartafwijking. Deze kinderen zijn stoer en dapper net als een leeuw. Maar ze lopen in het dagelijkse leven ook tegen moeilijke dingen aan. Ze kunnen niet altijd mee komen met hun gezonde vriendjes en vriendinnetjes. En ze moeten vaak naar het ziekenhuis. De meeste ‘hartekindjes’ hebben 1 of meerdere operaties achter de rug. Ze zijn vaak ontzettend moedig. ”

kaart ontwerpen

En dat is de start van nog steeds een geweldige samenwerking. Een waar ik vol passie graag voor bezig ben. Ik haal zo veel blijdschap uit de wetenschap dat ik met het ontwerpen van een kaart, een bijdrage kan leveren.

Laten we versieren
Het leven vieren
De vlaggetjes ophangen
Samen de liefde vangen

Kim van Kusje op je hart
kaart ontwerpen

Wat speciaal is aan dit kaartje, is dat de illustratie gebaseerd is op een limited edition vlaggentjesslinger. Het prachtige gedicht is geschreven door Kim van Kusje op je hart, via de link kun je onder andere dit kaartje kopen en steun je kinderen met een hartafwijking! Hoe mooi is dat?

kaart ontwerpen
Copyright foto: Kusje op je hart

O trouwens, zoals je ziet zijn er ook postzegels gemaakt. Hoe leuk is dat?

Naast dit kaartjes heb ik ook andere kaartjes voor Kim mogen ontwerpen. Benieuwd hoe een van deze er uit zien?

Of wat ik voor je kan betekenen?