Ondernemers shoot voor Big Choices

Ik had de eer om Madelief, eigenaar van Big Choices te mogen portretteren in een ondernemers shoot. Met haar bedrijf heeft ze de afgelopen tijd grote stappen gezet; zoals onder andere het huren van een kantoorpand. Stappen die haar onderneming veel gaat brengen. Een ‘ondernemers shoot’ past hier helemaal bij!

Vragen die centraal stonden waren, wat wil je uitstralen naar de klant? Welk gevoel wil je achter laten en hoe past de fotografie bij Madelief maar ook bij Big Choices.

Om achter antwoorden op deze vragen te komen, plannen we een kennismaking in. Door het gesprek heen leren we elkaar kennen, kom ik achter jouw wensen maar ook achter de identiteit van jouw bedrijf. Dit is de basis van de shoot die volgt.

Je staat er niet alleen voor! Ik kijk met je mee, geef je aanwijzingen waar nodig en zal een oogje in het zeil houden of bijvoorbeeld je lippenstift nog goed zit (-;

En dan is het tijd voor de fotoshoot. Kriebelt het, ben je nog gespannen? Dat is volkomen normaal. Je staat nu eenmaal niet elke dag voor de camera. Opeens wordt je je erg bewust van elke beweging. Je bent het nou eenmaal niet gewend. Maar ik kan je dit vertellen. Het komt goed.

Want samen maken we er een eindresultaat van die past bij wie jij bent en wat je wilt uitstralen passend bij jouw bedrijf. En dat bereiken we alleen als jij je op je gemakt voelt…

Wil je nu meer weten over wat Big choices te bieden heeft?

Of wil je meer weten over een FOTOSHOOT VOOR DE ONDERNEMER?