Beeldbank ’to the moon’

Voor kim mocht ik een beeldbank fotograferen. Hierbij lag de focus o.a. op proces en een inkijkje geven. Daarnaast was er een nieuw product die ik in beeldmocht brengen; namelijk wanddecoratie hanger ‘to the moon’. Terwijl kim een bestelling ging maken, fotografeerde ik het proces.

beeldbank
beeldbank

Kun je je voorstellen hoeveel tijd dit gaat schelen? Altijd een foto bij de hand die past bij de stijl, feeling en look! Maar wat ook een voordeel is; je hoeft niet meer na te denken of de foto past in je feed. Gegarandeerd succes.

Beeldbanken zijn efficiënt. Stel je voor dat je altijd een foto’s bij de hand hebt, die passen bij wat je wilt communiceren? De stijl, feeling en look passend bij jouw bedrijf. Nooit meer de struggle dat je geen beeld hebt om te delen op sociale media zoals Instagram.

beeldbank

Wil je meer te weten komen over Kusje op je hart? Een deel van de opbrengst gaat naar stichting hartekind! Ben je benieuwd welke producten je bij haar kunt kopen en lever je ook graag een steentje bij voor kinderen met een hartafwijking?

Of zou je meer informatie willen krijgen wat ik voor jou kan doen? Bijvoorbeeld een beeldbank passend bij jouw bedrijf met de juiste look, feel en style? Lees meer! Of neem contact met mij op! Dan bespreken we samen de mogelijkheden en wensen.

Liefs, Mir